مقایسه کارمزد و شیوه تسویه انواع درگاه پرداخت
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی مقایسه کارمزد و شیوه تسویه انواع درگاه پرداخت بپردازیم. در دنیای پیشرفته امروز وارد شدن به تجارت الکترونیک و ایجاد کسب و کاری اینترنتی نیازمند فراهم کردن زیرساخت مناسب ازجمله درگاه پرداخت الکترونیک مناسب برای این کار است. درگاهی که کار را هم برای شما و مهم تر از همه کار را مشتریانتان آسان تر می کند.
در این مقاله سعی می کنیم راه های ساده و کاربردی را به شما یاد بدهیم. همین طور با بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی موجود شما را آشنا کنیم.
قبل از شروه باید بگیم که شاید اکثر افراد درگاه پرداخت آنلاین را مختص وب سایت های بدانند. اما در واقعیت اینگونه نیست. بلکه هر فردی که به صورت آنلاین به خرید و فروش می پردازد. فقط به یکی از شبکه های اجتماعی اتصال دارد، امکان این را دارد که خدمات درگاه پرداخت آنلاین بهره مند شود. با حذف واسطه های الکی معاملاتی با سود بیشتر داشته باشد. در این میان درگاههای واسطه به علت اینکه خدمات پرتعدادتری را به متقاضیان خود ارائه میدهند، از رونق بالایی نسبت به درگاههای مستقیم برخوردار هستند. با ما در ادامه مقاله مقایسه کارمزد و شیوه تسویه انواع درگاه پرداخت همراه باشید.
درگاه پرداخت آنلاین
به طور کلی درگاه پرداخت آنلاین، درگاه واسط بین بانکی، درگاه پرداخت اینترنتی همه یک معنی را دارند. به زبان ساده درگاه پرداخت به معنای پرداخت آنلاین مبلغی در عرض چند ثانیه . انتقال آن به حساب بانکی شماست. به وسیله درگاه پرداخت دیگر نیازی نیست که به بانک مراجعه نمایید. صرفا با استفاده از مدارک شخصی و تایید هویتی خود می توانید درگاه پرداخت آنلاین خود را در عرض چند ساعت دریافت نمایید. در نیای امروز دیگر اگر قست راه اندازه کسب و کاری آنلاین را دارید، موظف هستید که برای کسب و کار خود درگاه پرداخت آنلاین را راه اندازی نمایید.
راه های دریافت پول از مشتری:
جهت دریافت پول از کاربر دو روش زیر وجود دارد:
- درخواست واریز پول به شماره حساب یا شماره کارت شما . ارسال فیش واریز برای شما
- دریافت وجه به صورت حرفه ای تر با استفاده از درگاه پرداخت آنلاین
خب حالت اول چندان کار حرفه ای نمی باشد. از طرفی درخواست پرداخت کارت به کارت از میزان اعتماد مشتری به شما می کاهد. علاوه بر این برای خود شما نیز دردسر ساز می شود.
اما در حالت دوم به خاطر وجود درگاه مشتریان اعتماد بیشتری به شما خواهند کرد. همچنین به خاطر خودکار شدن این فرآیند دیگر نیازی نیست خودتان شخصا به تایید و بررسی بپردازید. در نتیجه سرعت رسیدگی به سفارشات نیز افزایش می یابد. درگاه پرداخت اینترنتی، یک بستر آنلاین است که زیرساخت اصلی آن در ایران توسط بانک مرکزی فراهمشده و فرایند پرداخت پول بین مشتری و فروشنده را تسهیل نموده است.
به طور کلی درگاه های پرداخت آنلاین در ایران به دو دسته کلی درگاه های پرداخت واسط و درگاه های پرداخت مستقیم تقسیم می شوند. که در ادامه این مقاله بیشتر به این های می پردازم.
درگاه پرداخت مستقیم
به زبان ساده درگاه پرداخت مستقیم به حالتی گفته می شود که به صورت مستقیم از خود بانک درگاه پرداخت آنلاین را دریافت نمایید. که این روش نیز مزایاو معایبی را با خود به همراه دارد که به شرح زیر هستند.
مزایا درگاه پرداخت مستقیم
- دارای کارمزد تراکنش صفر درصد البته در حال حاضر
- دارای پایداری بالا
- تصویه حساب روزانه و به صورت خودکار. هنگامیکه درگاه پرداخت مستقیم دارید، بهصورت روزانه پول توسط شاپرک به حسابتان واریز میشود،
- نمایش نام برندو آدرس سایتتان در صفحه پرداخت
معایب درگاه پرداخت مستقیم
- نیازمند به اجاره نامه یا سند مالکیت از محل فعالیت
- گاها نیازمند کدنویسی اتخصاصی جهت اتصال
- نیازمند به نماد الکترونیک
- داشتن شماره حساب در بانک مور نظر
درگاه پرداخت اینترنتی واسط
به زبان ساده درگاه های پرداخت واسط، شرایط دریافت درگاه مستقیم را برای کسب و کارها الخصوص کسب و کارهای نوپا ساده می کنند. این نوع از درگاه ها نیز دارای مزایا و معایب خود هستند که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.
درگاههای پرداخت واسط، سایتهایی هستند که شرایط دریافت درگاه پرداخت اینترنتی را برای کسبوکارها تسهیل کردهاند. این نوع درگاههای پرداخت برای کسبوکارهای اینترنتی نوپا بسیار عالی هستند.
مزایای درگاه پرداخت واسط
- عدم نیاز به اجاره نامه یا سند مالکیت
- شماره حساب هر بانکی می تواند باشد
- فرآیند اخذ سریع
- رایگان بودن افزونه های مورد نیاز جهت اتصال
معایب درگاه پرداخت واسط
- وحود کارمز 0.5 تا 1 درصدی برای هر تراکنش
- پایداری کمتر به نسبت درگاه پرداخت مستقیم
- احتمال تاخیر در تسویه، هنگامیکه از درگاه پرداخت واسط استفاده میکنید پول مستقیم به حساب شما واریز نمیشود. بلکه به حساب درگاه پرداخت واسط واریزشده و برای برداشت وجه باید درخواست تسویهحساب بدهید که فرایند تسویه حساب در درگاههای پرداخت واسط مختلف، متفاوت است. (بین یک ساعت تا چند روز)
- نمایش نام درگاه پرداخت واسط در صفحه پرداخت به جای نمایش نام برند شما
تا به اینجا با تفاوت های بین درگاه پرداخت مستقیم و واسط آشنا شدید. در ادامه به معرفی بهترین درگاههای پرداخت اینترنتی واسط خواهیم پرداخت.
آیا با شرکت های فناور آشنایی دارید؟ اینکه چه جور شرکت هایی هستند؟ پیشنهاد می کنیم در این مورد حتما سری به مقاله زیر بزنید.
بهترین درگاههای پرداخت واسط
انتخاب درگاه های پرداخت واسط برای شرکت های و استارتاپ های نوپا بهترین گزینه ممکن می باشد. چرا که دردسر های درگاه پرداخت مستقیم را ندارند. در ادامه به معرفی برخی از معتبرترین و پایدارترین درگاه های پرداخت واسط می پردازیم.
زیبال
زیبال یا همان پرداخت یار زیبال از سال 1396 فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده است. در حال حاضر مورد اعتماد بیش از 10000 کسب و کار می باشد. از خصوصیات زیبال می توان به ارائه یکجا تمامی محصولات و سرویس های پرداختی مورد نیاز کسب وکارها اشاره نمود.
از مهم ترین نکات در انتخاب یک درگاه پرداخت آنلاین، پایداری و عدم قطعی آن می باشد. که زیبال به وسیله سرویس مسیردهی هوشمندی که دارد، در هر لحظه وضعیت پایداری و کیفیت تراکنش درگاههای مختلف را بررسی می کند. شما را در لحظه به بهترین گزینه ممکن متصل می کند. در نتیجه تراکنشها با سرعت و کیفیت بسیار بالا انجام میشوند. درنهایت نیز با افزایش نرخ تراکنشهای موفق، فروش شما نیز افزایش خواهد یافت.
همچنین پرداخت یار زیبال دارای پشتیبانی 24 ساعته می باشد. تیم پشتیبانی آن در تمامی مراحل از ثبت نام گرفته تا دریافت درگاه و اتصال آن به سایت در کنار شما هستند. لازم به ذکر است تمامی درگاههای پرداخت زیبال به صورت اختصاصی و شخصی سازی شده با نام و لوگو کسب و کار شما ارائه میشوند. برخلاف اغلب درگاه های واسط مشتری در صفحه پرداخت فقط نام کسب و کار شما را مشاهده میکند.
بیت پی
خب پی لاین اولین درگاه پرداخت واسط در ایران بود که در ایران به محبوبیت رسید. خدمات بسیار عالی نیز ارائه می داد. ولی در آن زمان با توجه به جدید بودن این موضوع هنوز قوانین مشخص و دقیقی برای درگاه عای واسط وجود نداشت. بنابراین بسیاری از درگاه ها مسدود شدند. که پی لاین نیز یکی از این درگاه های مسدود شده بود.
پی از مسدود شدند بسیاری از وب مستران منتظر بازگشت مجدد درگاه های مسدود شده بودند. نهایت امر مدیران پی لاین در دو استارتاپ جدید دیگر در همین حوزه مشغول به فعالیت شدند. گه یکی ازاین دو استاتاپ همین سایت بیت پی بود.
از نظر تسویه حساب بیت پی را می توان سریع ترین درگاه واسط دانست. این درگاه، سایتی بسیار ساده و سریع دارد. همچنین مدت هاست که به دور از هر حاشیهای در اینترنت مشغول به ارائه سرویس میباشد. از نظر پشتیبانی نیز در صورت وجود هرگونه مشکل به صورت تیکتی باید اقدام نمایید. به سرعت مشکل پاسخگو شما خواهند بود.
کارمزد تراکنش ها در بیت پی در درگاه های مستقیم برای هر تراکنش 1 درصد و درگاه های واسط 0.5 درصد است. البته اگر میزان تراکنشات وبسایت شما بسیار بالاست با مذاکره و رایزنی این نرخ را می توانید کاهش دهید.
کارمزد هر تراکنش در بیت پی برای درگاه پرداخت مستقیم 1% است و برای درگاه پرداخت واسط 0.5% میباشد. البته اگر وبسایت با تراکنش بالایی داشته باشید با رایزنی معمولا این نرخ کاهش مییابد.
در مورد مزایای شرکت های خلاق چقدر اطلاعات دارید؟ پیشنهاد می کنیم در این مورد حتما مقاله زیر را مطالعه نمایید.
زرین پال
زرین پال نیز که احتمالا معرف حضور شما است. یکی از معروف ترین و قدیمی ترین ارائه دهندگان سرویس درگاه پرداخت می باشد. این درگاه پرداخت خدمات جامعی در زمینه پرداخت آنلاین، مانند پرداخت برای شبکههای اجتماعی و افرادی که سایت ندارند را نیز انجام میدهد. نکته قابل توجه اینجاست که خدمات آن در ماه اول استفاده کاملا رایگان می باشد. از آنجا به بعد نیز در طرح سه شنبههای طلایی میتوانید بصورت رایگان تسویه حساب کنید.
ولی درصورت تصمیم به برداشت وجه در خارج از سه شنبهها را داشته باشید کارمزد 1 درصدی باید پرداخت نمایید. منتها اگر زرین کارت داشته باشید این کارمزد به 0.5 درصد کاهش پیدا خواهد کرد. البته مد نظر داشته باشید که صدور زرین کارت شامل هزینه است.
دیدگاهتان را بنویسید