بهترین نرم افزار های برگزاری جلسات آنلاین
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به معرفی بهترین نرم افزار های برگزاری جلسات آنلاین بپردازیم. تا بتوانید در زمانی که نمی توانید جلسات کاری و … را به صورت حضوری برگزار کنید از آن ها استفاده کنید. این روز ها بهره مندی از امکانات ویدئو کنفرانس آنلاین، در تمامی کشور ها و در میان گروه های مختلف بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در ایران نیز، برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، بسیاری از مراکز آموزشی، ادارات، شرکت ها و… تا حد امکان از ویدئو کنفرانس استفاده می کنند. برای برگزاری جلسات آنلاین احتمالا با سوالات زیر روبروخواهید شد.
- جلسه آنلاین را باید با چه نرم افزاری برگزار کنیم؟
- آیا کار با نرم افزار مورد نظر آسان است و تمامی افراد حاضر در جلسه میتوانند تجربه راحتی را کسب کنند؟
- آیا نرم افزار مورد نظر محدودیت زمانی و مکانی خاصی دارد؟
برای آشنایی با بهترین نرم افزار های برگزاری جلسات آنلاین در ادامه با تیم رایانیتا همراه باشید.
1- نرم افزار Skype
اسکایپ یکی از قدیمی ترین نرم افزار هایی است که میتوان از آن برای برقراری ارتباط صوتی و تصویری استفاده کرد. استفاده از اسکایپ بسیار آسان است و نیازمند آموزش خاصی نیست. اسکایپ برای جلسات تصویری معمولا از کیفیت صدا و تصویر کم می کند تا بسته به نوع و پهنای باندی که کاربر از آن بهره میبرد، قطعی تصویر ایجاد نشود. این ویژگی با این که برای کمک به تجربه کاربر قرار داده شده، اسکایپ را از لحاظ فنی به یک اپلیکیشن معمولی تبدیل کرده است.
بنابراین اگر به دنبال نرم افزاری هستید که به راحتی بتوانید به آن دسترسی پیدا کرده و به آسانی سایرین را مجاب کنید تا از آن استفاده کنند، اسکایپ گزینه خوبی است. در اسکایپ تماس صوتی و تصویری با هر نقطه از جهان به صورت رایگان محاسبه میشود.
2- نرم افزار Discord
دیسکورد بیشتر مورد استفاده افراد گیمر و افرادی میخورد که به طور روزانه مشغول به بازی های ویدیویی آنلاین هستند. گیمرها برای ارتباط با یکدیگر درون بازیهای آنلاین معمولا از دیسکورد استفاده میکنند. زیرا یک نرم افزار امن و با ثبات تماسهای صوتی و تصویری بالا است. با این حساب از آن جایی که این نرم افزار به شدت کاربردی است. میتوان از دیسکورد برای برگزاری جلسات و میتینگ های مختلف نیز استفاده کرد. البته توجه داشته باشید کار با این اپلیکیشن شاید در وهله اول چندان آسان بنظر نرسد.
شما برای استفاده از دیسکورد جهت برگزاری جلسات یا کلاسهای آنلاین نیاز دارید تا به سایر شرکت کنندگان، آموزشهای لازم را برای کار با این نرم افزار ارائه دهید. در غیر این صورت، برای بهره برداری از دیسکورد جهت برگزاری وبینارها، کار بسیار سختی در پیش دارید. از طرفی دیگر، برخی از کاربران در ایران نیاز دارند تا از VPN استفاده کنند تا نرم افزار دیسکورد بدون محدودیت و به طور کامل اجرا شود.
3- نرم افزار Google Duo
Google Duo اپلیکیشن جدید و نوپایی است که در سال ۲۰۱۶ به طور رسمی معرفی شد. Google Duo در ابتدای کار خود، روی گوشی های هوشمند وارد بازار دیجیتال شد. همانطور که از اسم اپ مشخص است، توسعه دهنده و مالک آن شرکت گوگل است. Google Duo رسما جایگزینی است بر نرم افزار قبلی شرکت گوگل به نام Hangouts که نتوانسته بود در بازار دیجیتال اسم و رسم خوبی کسب کند. تماسهای ویدیویی در این نرم افزار مثل اسکایپ کیفیت HD دارد. در این نرم افزار میتوان روی کیفیت تصویری تماسها حساب ویژهای باز کرد.
یک سال پس از انتشار این نرم افزار، طی یک آپدیت مهم، کاربران این قابلیت را پیدا کردند تا از طریق این اپلیکیشن بتوانند تماس صوتی نیز برقرار کنند. عضویت در این اپ ساده است و برای استفاده از این نرم افزار به دردسر نمی افتید.
4- نرم افزار Adobe Connect
نرم افزار Adobe Connect یک سیستم محبوب برای برگزاری کلاس های آنلاین و وبینار است که قابلیت های بینظیری را پشتیبانی میکند. Adobe Connect از بهترین بسترهای برگزاری کلاسهای مجازی میباشد.
Adobe connect دسترسی از طریق موبایل و رایانه را به رویداد های مجازی و همچنین ضبط، ذخیره سازی و URL سفارشی شده را فراهم می کند. حتی می توانید ضبط های خود را مستقیما در ابزار ویرایش کنید.
نرم افزار Zoom
نرم افزار Zoom برای کسانی است که به دنبال یک نرم افزار برگذاری وبینار آسان و مقرون به صرفه هستند. Zoom اساسا یک نرم افزار رایگان وبینار است. Zoom به کاربران امکان میزبانی حداکثر 100 شرکت کننده در یک وبینار را می دهد. این نرم افزار ویژگیهای زیادی دارد. برای وبینار اولیه رایگان، کاربران تنها میتوانند یک جلسه زنده 40 دقیقه ای را برگزار کنند. بنابراین اگر بودجه کافی دارید، احتمالا Zoom بهترین گزینه برای برگذاری وبینار شما باشد.
نرم افزار Google Meet
گوگل میت، یکی دیگر از نرم افزارهای شرکت گوگل به شمار میرود که برای برقراری ارتباط ویدیویی مورد استفاده قرار می گیرد. گوگل میت رسما یکی از جدیدترین و مدرنترین نرم افزارهای گوگل است که بهطور جدی میخواهد جایگزین گوگل هنگاوت باشد. این نرم افزار روی مرورگر نیز قابل اجراست. شما میتوانید از این نرم افزار به عنوان سرویس برگزاری جلسات آنلاین استفاده کنید. گوگل میت در سال ۲۰۱۷ میلادی منتشر شد. این نرمافزار تا حداکثر ۲۵ نفر عضو را پشتیبانی میکند تا در یک جلسه حضور داشته و با یکدیگر صحبت کنند. البته این ظرفیت قابل ارتقاست و باید برای عضویت پیشرفتهتر در گوگل میت اقدام کنید.
از بهترین نرم افزار برگزاری جلسات آنلاین استفاده کنید
شاید در این مقاله نتوانستیم نام تمام نرم افزار های برگزاری جلسات آنلاین را برای شما بیاوریم. قطعا تمامی نرم افزار های بالا جزو بهترین نرم افزار های برگزاری جلسات آنلاین می باشند. حال لیست نام نرم افزار هایی را می آوریم که کمتر شناخته شده اند ولی قطعا جزو بهترین نرم افزار ها می باشند.
- نرم افزار Zoho Meeting
- نرم افزار Whereby
- نرم افزار Blackboard Collaborate
- نرم افزار InterCall
- نرم افزار AnyMeeting
- نرم افزار Webinars OnAir
- نرم افزار GoToWebinar
جمع بندی
بسیاری از نرم افزار های وب کنفرانس یک نسخه آزمایشی رایگان ارائه می دهند که به شما این امکان را می دهد که قبل از خرید عملکرد آن را امتحان کنید. بنابراین از این فرصت استفاده کنید و ببینید کدام سیستم عامل مناسب نیاز شما است.
تست نسخه های رایگان ارائه شده به شما کمک می کند که از خطا و خطرات زیاد در طولانی مدت و حین استفاده از نرم افزار های وب کنفرانسی جلوگیری کنید.
دیدگاهتان را بنویسید