نحوه ایجاد Authority از طریق محتوا

در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی نحوه ایجاد Authority از طریق محتوا بپردازیم. ساخت یا ایجاد authority در کسب و کار به معنای ایجاد تصویری قوی، مثبت و قابل اعتماد برای مشتریان است. با توجه به رقابت شدید در صنعت تجارت امروز، ایجاد authority امری ضروری است.
به این ترتیب، مشتریان و حتی عموم مردم، کسب و کار شما را به عنوان یک نام آشنا خواهند دید. هر زمان که آن ها به محصولات یا خدماتی که شما دارید نیاز داشته باشند، کسب و کار شما یکی از اولین کسانی است که قصد خرید از آن را دارند. بنابراین، اگر فکر کردهاید که چگونه میتوانید authority برند را ایجاد کنید. یکی از راههای آزمودهشده بازاریابی محتوا است. همانطور که از نام آن پیداست، این به استفاده از محتوا برای استراتژی های بازاریابی کسب و کار شما اشاره دارد.
اما دقیقا چگونه یک برند می تواند از بازاریابی محتوا برای ایجاد authority استفاده کند؟ نکات زیر را در مورد چگونگی انجام آن مرور کنید. پس با ما در ادامه مقاله نحوه ایجاد Authority از طریق محتوا همراه باشید.
ایجاد محتوا نیچ
مگر اینکه تعداد زیادی از نویسندگان محتوا داشته باشید، باید نسبت به محتوایی که قرار است ارسال کنید، حس جهت یا محدودیت داشته باشید. برای تثبیت Authority برند، نمی توانید مستقیما در مورد چیزی صحبت کنید. در عوض، راه بهتری برای شروع این است که با محتوا خاص که توسط خدمات نوشتن وبلاگ ارائه می شود، شروع کنید. این به معنای تمرکز بر روی محتوایی است که در زیر شاخه ای قرار می گیرد که کسب و کار شما به آن تعلق دارد.
به عنوان مثال، شما در کار فروش اسباب بازی های آموزشی کودکان هستید. در وبسایت و سایتهای رسانههای اجتماعی خود، باید در مورد هر چیزی که مربوط به بازی، آموزش و رشد کودکان است، بنویسید. هرچه بیشتر در مورد آن صحبت کنید، بیشتر می توانید به مخاطبان خود نشان دهید که منظورتان تجارت است. شما فقط اسباببازیهای بچهها را نمیفروشید، بلکه چیزهای زیادی در مورد اینکه این اسباببازیها برای بچهها مفید هستند نیز میدانید.

پاسخ دهی به سوالات مخاطبان
سوالات مخاطبان شما می تواند به اشکال مختلف باشد. در وب سایت شما، می تواند از طریق بخش سوالات یا بعد از هر پست باشد. در سایت رسانه های اجتماعی شما، می توان آن را از طریق بخش نظرات کانال کرد. سپس، علاوه بر آن، هر از گاهی، ممکن است بخواهید سوالاتی را برای پرسش و پاسخ در استوری اینستاگرام یا کانال یوتیوب خود ارسال کنید.
هنگامی که آن سوالات را دریافت کردید، برای پاسخ دادن به آن ها وقت بگذارید. پاسخ های شما میزان دانش شما را در مورد هر موضوعی نشان می دهد. هرچه بیشتر پاسخ دهید، بیشتر می توانید با وضوح به مخاطبان خود نشان دهید که چرا باید واقعا به شما اعتماد کنند.
مشارکت در سایت های معتبر دیگر به عنوان یک وبلاگ نویس مهمان
حتی اگر مدت زیادی است که در تجارت هستید، هنوز وب سایت های دیگری نسبت به شما وجود دارند که مدت هاست ایجاد شده اند. به جای اینکه آن سایت ها را به عنوان رقابت منفی در نظر بگیرید. از آن ها به نفع خود استفاده کنید. با تماس با آن وب سایت های معتبر شروع کنید تا به عنوان یک وبلاگ نویس مهمان مشارکت کنید.
این استراتژی صرفا به این دلیل کار میکند که آن وبسایتهای معتبر در حال حاضر پیروان زیادی از مشتریان و مشتریانی دارند که به آن ها اعتماد دارند. وقتی نام شما به عنوان نویسنده یکی از آن پست ها ظاهر می شود، فالوورهای آن ها نیز به شما اعتماد می کنند.
وبلاگ نویسی مهمان روشی غیرقابل شکست برای آوردن ترافیک بیشتر به سایت شما است و در عین حال شناسایی و اعتماد را نیز ایجاد می کند.
نوشتن درباره بهروزرسانیهای به موقع صنعت
هرچه با جدیدترین های صنعت خود به روزتر باشید. نام شما برای فالوورهایتان نیز قابل اعتمادتر می شود. اگر محتوا به موقع یا مرتبط در دوران مدرن نباشد، هرگز به عنوان محتوایی با کیفیت در نظر گرفته نخواهد شد. یک Authority در صنعت کسی است که از اتفاقاتی که در صنعت خود می افتد به روز می ماند و کسی است که مردم می توانند برای آخرین اطلاعات به او مراجعه کنند. برای رسیدن به این هدف، در اینجا نکاتی وجود دارد که مفید هستند:
- خود را به جای یک روزنامه نگار قرار دهید. جایی که باید خواندن و ارسال آن را فقط از منابع معتبر انجام دهید.
- به طور منظم در مورد تغییرات مهمی که در صنعت تجاری خاص شما رخ می دهد مطالعه و تحقیق کنید.
- هر گونه اخبار ناخواسته را که برای مخاطبان شما معنی ندارد، فیلتر کنید.
نمی توان به اندازه کافی در مورد اهمیت اینفوگرافیک در بازاریابی محتوا صحبت کرد. دلیلی وجود دارد که اکثر مشاغل برای سال ها به اهمیت اینفوگرافیک در بازاریابی تکیه می کنند. جهت آشنایی با نقش اینفوگرافیک در بازاریابی محتوا سری به مقاله زیر بزنید.
استفاده از رسانه های اجتماعی
امروزه، هیچ چیز بهتر از قدرت رسانه های اجتماعی نیست. به خصوص در مورد بازاریابی دیجیتال. تقریبا همه کسانی که ممکن است آن ها را بشناسید در رسانه های اجتماعی هستند. در طول اوقات فراغت، صرف وقت در رسانه های اجتماعی نیز تقریبا همیشه عادی است. بنابراین، اگر برند شما محتوایی را در رسانه های اجتماعی ارسال نمی کند، از دست می دهید.
رسانههای اجتماعی فرصتهای نامحدودی را برای کسبوکارها فراهم میکنند تا ارتباطات بهتری با مشتریان، تاثیرگذاران و حتی شرکای تجاری بالقوه در صنعت شما ایجاد کنند. با توجه به سهولت استفاده از رسانه های اجتماعی، دلیلی وجود ندارد که شما نباید از آن برای بازاریابی محتوا استفاده کنید.
برقراری ارتباط با سایر برندهای معتبر
شما این جمله را می دانید، به من نشان بده که دوستانت چه کسانی هستند، و من به شما می گویم که شما کی هستید؟ این می تواند در بازاریابی نیز اعمال شود.
اگر با برندهای دیگری که به آن ها احترام می گذارید همسو باشید. مشتریان و کاربران آن ها به درستی عمل می کنند، ممکن است اگر احترام آن شرکت متقابل باشد، بخشی از همان Authority به شما منتقل شود. علاوه بر این، اگر همکاری کنید، نام تجاری خود را در مقابل مخاطبان جدید قرار می دهید.
بنابراین، به این فکر کنید که همکاری با کدام برندها منطقی است. روشهایی برای انجام این کار خارج از بازاریابی محتوا، مانند برنامههای ارجاع، وجود دارد. اما روشهای خاص محتوا نیز برای همکاری با یکدیگر وجود دارد.
این صرفا یک استراتژی محتوا نیست. اما میتوانید همپوشانی بین محصول و ایجاد یک تجربه بیشتر را مشاهده کنید. از طریق همکاری مانند این، طرفداران یکی این پتانسیل را دارند که طرفدار دیگری شوند.
تا به حال یه این فکر کردید که چرا باید یک محتوا قدیمی را بروزرسانی کرد؟ پیشنهاد می کنیم جهت رسید به جواب مقاله زیر را از دست ندهید.
کلام پایانی
در فضای کسب و کار امروزی، ارزش اعتبار برند را نمی توان انکار کرد. وقتی Authority کسب و کار ایجاد شد، رشد نیز برآورده می شود. ایجاد آن اعتبار برند باید اولویت کسب و کار شما باشد. با تیم بازاریابی خود بنشینید و استراتژی های ذکر شده در بالا را در نظر بگیرید. در مجموع، آنها به عنوان نیروهای جذابی عمل میکنند که میتوانند اثرات مثبت اعتبار برند شما را به طور قابل توجهی تقویت کنند.
دیدگاهتان را بنویسید