برنامه نویسی بهتر است یا گرافیک؟
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به اینکه برنامه نویسی بهتر است یا گرافیک بپردازیم. هر دو حرفه برنامه نویسی و گرافیک علاقه مندان بسیار زیادی در سرتاسر دنیا دارند. برنامه نویسی و گرافیک هر کدام سختی ها و مشکلات خاص خود را دارند. البته در جایگاه خود برای علاقه مندان به هر کدام جذاب نیز هستند. اگر شما نیز مانند بسیاری دیگر از افراد دنبال یک حرفه برای یادگیری هستید. اما میان برنامه نویسی و گرافیک گیر کردید. با ما در ادامه مقاله برنامه نویسی بهتر است یا گرافیک همراه باشید.
برنامه نویسی
برنامه نویسی حرفه ای پر درآمد است که مانند سایر حرفه ها اگر باهوش و پرتلاش باشید می توانید به جاهای خوبی در این حرفه برسید.
برنامه نویسی چیست؟
همه ما تا حدودی می دانیم برنامه نویسی چیست. برنامه نویسی فرایند طراحی و ساخت یک اپلیکیشن یا سایت است. برخی از وظایف برنامه نویسان عبارت است از: تجزیه و تحلیل، تولید الگوریتم ها، تست و امتحان کردن برنامه ها نوشتن برنامه با زبان های مختلف، زیبا سازی سایت ها، برنامه ها و …
هدف اصلی از برنامه نویسی، پیدا کردن دنباله ای از دستورالعمل ها است که بتواند یک وظیفه را در کامپیوتر به طور خودکار انجام دهد .
چرا برنامه نویس شویم؟
همه ما در مورد محبوبیت بسیار زیاد برنامه نویسی در سه دهه گذشته شنیده ایم. در ادامه به این موضوع می پردازیم که مزیت های برنامه نویسی چیست و چرا برنامه نویس شویم؟
1- افراد اصلی شرکت های فناوری
ستون اصلی شرکت های پیشرو در حوزه فناوری امروزه را برنامه نویسان تشکیل می دهند. شرکت هایی مانند گوگل، آمازون، اپل، مایکروسافت و… شرکت های عظیم در این حوزه هستند. که سایت ها و اپلیکیشن های آن ها با همکاری هزاران برنامه نویس ماهر نوشته شده است. اگر باهوش باشید، یادگیری برنامه نویسی می تواند به شما کمک کند تا شما صاحب یک شرکت عظیم شوید.
2- درآمد خوب
تقریبا در سرتاسر دنیا، برنامه نویسان درآمد خوبی دارند. برنامه نویسان برتر در سیلیکون ولی (شهری در آمریکا که دفتر شرکت های فناوری بزرگ مانند اپل، فیسبوک و … در آنجا قرار دارد.) سالانه میلیون ها دلار درآمد کسب می کنند. درآمد برنامه نویسان در ایران هم خوب است. بطور میانگین دریافتی که برنامه نویس در ایران حدود شش میلیون تومان است. دریافت ها از حدود دو میلیون تومان شروع می شود و تا بیست میلیون و بیش تر هم بالا می رود.
3- برنامه نویسی سرگرم کننده است!
با استفاده از برنامه نویسی، می توانید بازی های خود، صفحه وبلاگ خود، یک سایت، یک شبکه اجتماعی یا یک سیستم تجارت الکترونیک مانند آمازون ایجاد کنید. حتی اگر قصد تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای را ندارید می توانید به آن به چشم یک سرگرمی نگاه کنید و از آن لذت ببرید. تصور کنید که بازی خود را بسازید و آن را در سایت بازار یا play store قرار دهید و هزاران نفر آن را دانلود کنند. بنظر شما این سرگرم کننده نخواهد بود؟
فریلنسینگ همیشه وجود داشته است. اما خب همان طور که کرونا بر هر چیزی تاثیر داشته است. بر فریلنسینگ نیز تاثیرات خود را داشته. اما پس از کرونا فریلنسینگ به چه شکلی تغییر خواهد کرد؟ در مقاله زیر بع این موضوع پرداختیم. پیشنهاد می کنیم این مقاله را از دست ندهید.
آینده شغلی برنامه نویسی
با پیشرفت تکنولوژی و حرکت به سمت دیجیتال شدن زندگی بسیاری از کارها در معرض نابودی و حذف شدن قرار گرفته اند. خوشبختانه برنامه نویسی جز این دسته از مشاغل قرار نمی گیرد. بلکه برعکس، با پیشرفت هرچه بیشتر تکنولوژی، نیاز به برنامه نویسان بیشتر از همیشه حس می شود. برنامه نویسان بازار کاری خوبی دارند. پس آینده شغلی برنامه نویسان تقریبا تضمین شده است. از این نظر در بهترین حالت ممکن قرار دارد.
گرافیک
پس از بررسی برنامه نویسی حال نوبت این است که نگاهی به گرافیک بیاندازیم تا ببینیم که برنامه نویسی بهتر است یا گرافیک؟
گرافیک چیست؟
بهتر است بپرسیم طراحی گرافیک چیست؟ طبق گفته انستیتوی هنرهای گرافیکی آمریکا، طراحی گرافیک به معنای هنر طرح ایده ها تولید محتوای تصویری و متنی است. می توانیم بگوییم که یک طراح گرافیک یا گرافیست کسی است که ایده ها یا پیام های خاص را با خلق تصاویر به بینندگان انتقال می دهد. این تصاویر می توانند به سادگی لوگوی یک کسب و کار و یا به سختی طراحی یک صفحه برای یک سایت باشد.
چرا طراح گرافیک شویم؟
در ادامه به ذکر برخی از مزایای حوزه گرافیک می پردازیم. تا به درک بهتری از اینکه چرا باید یک طراح گرافیک شویم برسیم.
1- می توانید نتیجه کارتان را ببینید
طراحان گرافیک از دیدن کارهایشان لذت می برند. تصور کنید که طراحی خود را روی یک بیلبورد بزرگ در وسط تهران یا روی جلد یک مجله می بینید. چه احساسی خواهید داشت؟ قطعا حس خوبی است. این که می توانید با کار های خود به مشاغل ارزش بدهید کار بزرگی است.
2- نگاه متفاوت
وقتی یک طراح گرافیک در خیابان قدم می زند. اجسام را متفاوت تر از آن چه که دیگران می بینند، خواهد دید. دلیل آن هم فقط شغل آن ها است. آن ها از هرچه که می بینند ایده می گیرند و از ایده هایشان در کار هایشان استفاده می کنند. طراحی گرافیک دید تازه ای از دنیا به شما می دهد. شما را مجبور می کند که خلاقیت داشته باشید. در گرافیک یاد می گیرید که برای طراحی همه چیز باید خلاقیت داشته باشید.
3- رئیس خودتان هستید
البته همیشه برای کسانی که دنبال حقوق و کار ثابت هستند کار وجود دارد. ولی این روزها بیشتر طراحان گرافیک به صورت آزاد کار می کنند. حتی بسیاری از طراحان برای خود دفتر طراحی مستقل دارند. این که بتوانید برای خودتان کار کنید، به شما این اجازه را می دهد که هم زمان به زندگی و کار خود کنترل داشته باشید.
آینده شغلی طراحان گرافیک
امروزه وقتی دائما به ما گفته می شود که روزی کار ما توسط ربات ها تسخیر می شود. طراحان گرافیک می توانند اطمینان داشته باشند که طراحی گرافیک همیشه به تفکر و خلاقیت انسان احتیاج دارد. این کار یک کار همیشگی و ضروری است که هر کسب و کاری به آن احتیاج دارد. از کارت ویزیت های ساده گرفته تا کالاها، وب سایت ها و تبلیغات، همه به طراحی نیاز دارند. این یک کاری است که برای همیشه زنده خواهند ماند. پس طراحان گرافیک هم خیالشان از آینده راحت است.
تا کنون یه اینکه هوش بازاریابی چه تاثیری بر جذب مشتری می تواند داشته باشید فکر کردید؟ به لطف پیشرفت تکنولوژی امروزه بازاریابان می توانند از حجم زیادی داده استفاده کنند. این داده ها علاوه بر فراهم کردن بینش کلی نسبت به مخاطب بازاریاب را قادر به ایجاد تجربه کاربری بهتر می کند. جهت آشنایی بیشتر با هوش بازاریابی مقاله زیر را از دست ندهید.
سخن پایانی
گرافیک و برنامه نویسی هر دو حرفه های پر طرفداری هستند. اما هیچ گاه نمی توانیم بگوییم که برنامه نویسی بهتر است یا گرافیک؟ این تنها اشخاص هستند که با توجه به سلیقه و شناخت از خودشان یکی را نسبت به دیگری برتری می دهند. در نهایت تصمیم به ورود به آن حوزه می گیرند. در نهایت این شما هستید که باید تصمیم بگیرید به کدام یک علاقه بیشتری دارید. حال بنظر شما کدام یک بهتر است؟ نظرات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.?
درباره رایانیتا
رایانیتا ارائه دهنده انواع خدمات طراحی وبسایت، اپلیکیشن و دیجیتال مارکتینگ!
سایر نوشته های رایانیتامطالب زیر را حتما مطالعه کنید
طراحی سایت برای شرکت های فناور
شرکت برنامه نویسی با React
نکات استراتژی بازاریابی آنلاین برنده برای مارکت پلیس
تاثیر هویت بصری در برندسازی
مزایا و معایب شغل برنامه نویسی
مهارت های لازم در برنامه نویسی
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام وقتتون بخیر، ببخشید من توی مجله اقتصاد افرین خونده بودم اگر سطح هردو رو برابر در نظر بگیریم، طراحان گرافیکی معمولا درآمد بالاتری دارن چون بیشتر از دولوپرها میتونن با شرکت های مختلف کار کنن و دستشون اصطلاحا باز تره، خواستم بدونم این موضوع تا چه حد درسته؟؟
سلام امیرعلبی عزیز
ببینید باید یک نکته رو در نظر بگیریم که به طور کلی معمولا پروژههای برنامه نویسی زمانبر تر از کار طراحی هست و در کل حرف شما درسته
ولی هر شخصی با توجه به علاقه و استعدادهاش اگر هر یک از این دو رو انتخاب کنه قطعا میتونه موفق باشه و درآمد خوبی داشته باشه