سئو سایت فروشگاهی
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بحث سئو سایت فروشگاهی بپردازیم. خب هر سایت فروشگاهی برای اینکه بتواند بازدید خوبی داشته باشد. کاربران آن را بیابند باید رتبه بندی آن در راس موتورهای جستجو دارای اولویت بسیار بالایی باشد. اگرچه استفاده از تبلیغات مثل گوگل ادوردز می تواند شما را در ردیف SERP های موجود در آنجا قرار دهد. اما ممکن است هزینه طولانی مدت در آنجا پایدار نماند. شما به رتبه شماره یک نیاز دارید. سئو سایت فروشگاهی می تواند به شما در دستیابی به این هدف کمک کند.
در مقاله سئو سایت فروشگاهی هر آنچه را که شما در مورد استراتژی سئو برای وب سایت خود باید بدانید را به شما می گوییم. نکات و استراتژی هایی را ارائه می دهیم به شما کمک می کنند سایت خود را به طور موثر بهینه سازی کنید. در ادامه با تیم رایانیتا همراه باشید.
خب خب خب قبل از اینکه به ادامه بحث بپردازیم. اگر می خواهید هر چه سریع تر به نتیجه دلخواه خود برسید. سئو وبسایت فروشگاهی خود را از این رو به اون رو کنید. توصیه می کنیم حتما یک سری به ” سفارش سئو سایت ” رایانیتا بزنید. علاوه بر این می توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید . از مشاوره رایگان و تخصصی رایانیتا بهرمند شوید.
علت اهمیت سئو برای سایت فروشگاهی
خب برسیم به اصل مطلب اول بیاید ببینیم اصلا چرا سئو سایت فروشگاهی مهم هست؟
سئو برای وب سایت های فروشگاهی یک ضرورت اساسی است. محصولات شما باید از رقبا بالاتر باشند. آن ها باید روش صحیحی را نشان دهند تا مشتریان بالقوه بتوانند محصولات مورد نیاز خود را در SERP پیدا کنند. سایت شما را برای کلیک بر روی آن انتخاب کنند.
اگر درست انجام شود، استراتژی های بهینه سازی فروشگاهی به شما کمک می کند تا رتبه بالایی کسب کنید. صفحات شما بهترین راه حل ها را برای هدف جستجوی کاربر ارائه می دهند. بهینه سازی سایت های فروشگاهی می تواند یک منبع رایگان و مستمر از ترافیک طبیعی با تبدیل بالا به سایت شما ایجاد کند.
این بدان معناست که اعتماد کمتری به هزینه های تبلیغات داشته باشید. به علاوه یک امتیاز اضافی برای هر تجارت آنلاین است.
طبق آمار حدود 38٪ از ترافیک خرده فروشی از جستجوی طبیعی حاصل می شود.
سئو به افزایش بازدید جستجوی طبیعی شما کمک می کند. به سایت تجارت الکترونیکی شما در رتبه بندی بالاتر در موتورهای جستجو کمک می کند. با توجه به اینکه بسیاری از کاربران از گوگل برای تحقیق در مورد تصمیمات خرید، چه در خانه و چه در سفر استفاده می کنند. به یک وب سایت و صفحات محصول بهینه سازی شده نیاز دارند.
1- بهینه سازی کلمات کلیدی
هسته اصلی هر استراتژی بهینه سازی سئو فروشگاهی موثر با تحقیقات کلمات کلیدی است. اطمینان از اینکه شما کلمات کلیدی مناسب را هدف قرار داده اید برای تلاش های شما در زمینه جستجوگرها ضروری است. تمرکز بر روی کلمه کلیدی هدف اشتباه می تواند تاثیرات منفی بر برداشت شما داشته باشد و بازدیدکننده کم تحرکی را به کسب و کار شما بیاورد.
پس اگر می خواهید مشتریان فروشگاه شما را از طریق جستجوی طبیعی پیدا کنند. باید کلمات کلیدی مناسب در صفحات خود داشته باشید تا بتوانید در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) رتبه بالایی کسب کنید. بدین منظور باید تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهید.
مراحل اولیه تحقیقات کلمات کلیدی
بخش اول استراتژی سو. فروشگاهی شامل لیست دسته بندی و صفحات محصول شما و سپس شناسایی و نگاشت به صورت صفحه به صفحه کلمات کلیدی مورد نظر است.
هنگام انتخاب کلمات کلیدی، میزان مرتبط بودن، میزان جستجو و دشواری رتبه بندی را در نظر بگیرید. برای شروع، باید درک خوبی از شخصیت خریدار خود داشته باشید تا ببینید علاقه ها یا سوالات آن ها در رابطه با محصولات شما چیست؟
کلمات کلیدی متمرکز بر محصول
برای تحقیق در مورد کلمات کلیدی فروشگاهی، استراتژی شما باید اولویت بندی کلمات کلیدی متمرکز بر محصول باشد. با در نظر گرفتن صفحه اصلی، دسته بندی محصولات و محتوای وبلاگ شما این بدان معنی است که همچنین اطمینان حاصل می کنید که کلمات کلیدی را بر اساس حجم جستجوی متوسط تا زیاد هدف قرار می دهید که کاملا با نام تجاری شما مرتبط هستند. رتبه بندی برای آن خیلی سخت نیست.
2- بهینه سازی معماری سایت فروشگاهی
بهینه سازی معماری سایت شما با ساده سازی ساختار، یک بخش اساسی از هر استراتژی موفقیت آمیز سئو است. هم برای قابلیت استفاده و هم برای اهداف خزنده مناسب است. برای سایت های فروشگاهی، این به معنای کاربر پسند بودن جستجوی کاربر سایت و موتور جستجوی سایت شما است.
اما چگونه؟
سایت خود را به شکلی سازماندهی کنید که بازدیدکنندگان را قادر سازد تا فقط تعداد محدودی کلیک (سه برابر یا کمتر) انجام دهند تا از صفحه اصلی به هر محصولی برسند. با این کار ، شما تجربه کاربر را بهبود می بخشید. به کاهش نرخ پرش، که می تواند در نتیجه پیمایش در سایت ناامید کننده در وب سایت ها باشد، کمک می کنید.
از دیدگاه سئو، شما همچنین برای موتورهای جستجو راحت تر می توانید سایت خود را جستجو کنید. بشدت برای رتبه بندی مهم است و قدرت لینک را حفظ کنید. هرچه صفحه محصول از صفحه اصلی شما بیشتر شود. این مورد رقیق می شود، که به طور معمول معتبرترین سایت برای سایت های تجارت الکترونیکی است. مرجع متمرکز یکی از راه هایی است که می توانید به رتبه بندی صفحات تجارت الکترونیک خود کمک کنید.
بهینه سازی URL های خود
برای رتبه بندی بالاتر در SERP ، باید URL های خود را بهینه کنید تا کاربر پسند و جستجوگر نیز باشد. این ها باید واضح، مرتبط و در صورت امکان کلمات کلیدی مورد نظر شما را شامل شود. از استفاده از URL های طولانی خودداری کنید زیرا خواندن آن برای خزنده های گوگل دشوارتر است.
- URL کوتاه تا نقطه را انتخاب کنید تا بهینه تر باشد
- از ایجاد URL با تعداد بسیار زیاد خودداری کنید. که خواندن آن را دشوار می کند و به تجربه کاربر کمک نمی کند.
3- بهینه سازی سئو داخلی وب سایت فروشگاهی خود
یکی دیگر از مواردی که در سئو سایت فروشگاهی باید به شدت به آن توجه نمایید بهینه بودن سئو داخلی سایتتان است.
بهینه سازی تگ عنوان
تگ های عنوان که به عنوان عناوین صفحه نیز شناخته می شوند. به دلیل تاثیر زیادی که در CTR یک صفحه دارند. دارای سئو قابل توجهی هستند. زیرا آن ها به افراد و موتورهای جستجو اطلاع می دهند که صفحه در مورد چیست. شما آن ها را به عنوان عناوین قابل کلیک آبی در SERP مشاهده کرده اید.
بهینه سازی توصیفات متا خود
توضیحات متا محتوایی است که مستقیما در زیر برچسب عنوان در SERP وجود دارد. به این معنی که آن ها همچنین نقش مهمی در نرخ کلیک دارند. اما چگونه آن ها را بهینه سازی می کنید؟ بهتر است در قسمت متا شما حتما یک بار کلمه کلیدی یا همان عنوان مقاله تکرار شده باشد. علاوه بر این متا باید حاوی خلاصه کوتاهی از محتویات مقاله شما باشد. تا کاربر را ترغیب به ورود به وبسایت شما کند.
- طول توضیحات متا باید تقریبا 150 کاراکتر باشد.
- هر توضیح باید در صفحه شخصی شود.
- دقیق باشد.
- دقیقا توضیح دهید که چرا یک خریدار باید سایت شما را انتخاب کند. ارائه مزایا یکی از راه هایی است که می توانید توجه بازدیدکنندگان را به خود جلب کنید.
بهینه سازی تصاویر خود
سرعت صفحه توسط گوگل به عنوان یک سیگنال رتبه بندی مشخص شده است. دلیل عمده بارگذاری آهسته صفحات سایت های فروشگاهی است. اندازه تصویر بزرگ برای صفحات محصول است. سرعت پایین صفحه نیز بر نرخ پرش تاثیر می گذارد.
با فشرده سازی تصاویر ترجیحا استفاده از قالب های PNG یا WebP می توانید این مشکل را برای کاهش حجم پرونده آن ها ، با استفاده از پلتفرم هایی مانند TinyPNG، برطرف نمایید.
همچنین باید ویرایش نام پرونده را برای اهداف سئو بررسی کنید. با توصیف بیشتر نام پرونده، درک ربات ها برای تصویر آسان تر می شود. به جای افزودن تصویری به صفحه محصول خود با نام IMG125403.png، از نام محصول و یک کلمه کلیدی مرتبط (در صورت امکان) استفاده کنید.
بخش دیگری از بهینه سازی تصویر شامل متن متناوب است. این یک خط کد است که به مرورگر اطلاع می دهد آنچه در تصویر است و خزنده های سئو آن ها را می خوانند. در نتیجه، در صورت مرتبط بودن، توصیه می شود که کلیدواژه خود را در متن خود برای نتایج جستجو بگنجانید. مختصر باشید و از پر کردن کلمات کلیدی خودداری کنید.
با توجه ازدیاد سایت های خبری وبلاگی جهت پیشرفت و دیده شدن در این حوزه نیازمند سئو بسیارقوی هستید. قبل از هر چیزی باید بدانید که صرفا با داشتن یک بخش اخبار در وبسایت خود نمی توان سایت شما را یک وبسایت خبری دانست. راهکار های بسیاری هم جهت بهینه سازی موتورهای جستجو وجود دارد. پس پیشنهاد می کنیم حتما مقاله زیر را مطالعه نمایید.
سئو فنی وب سایت های فروشگاهی
رفع مشکلات فنی سئو سایت برای سایت های فروشگاهی امری حیاتی است. زیرا گاهی اوقات می تواند تفاوت اصلی در رتبه بندی بین شما و یک رقیب بسیار مشابه دیگر باشد.
ابزارهای خزنده وب سایت می تواند به دارندگان سایت فروشگاهی کمک کنند تا مشکلات فنی وب سایت خود را کشف کنند. از این رو سایت های فروشگاهی به دلیل داشتن بسیاری از صفحات محصول می توانند مستعد ابتلا به آن باشند. این ابزار ها می تواند به شما کمک کند موارد زیر را پیدا کنید:
- تگ عنوان و توضیحات متا تکراری: بنابراین می توان آن ها را به منظور ایجاد برچسب ها و توضیحات منحصر به فرد و مرتبط برای کاربران و موتورهای جستجو به روز کرد.
- محتوای تکراری: که می تواند بر رتبه بندی و ارزش ویژه لینک تاثیر بگذارد و منجر به از دست دادن ترافیک شود.
- سرعت بارگیری آهسته صفحه: که می تواند بر نرخ پرش تاثیر بگذارد.
- لینک های داخلی شکسته: که برای استفاده مفید نیستند و می توانند به موتورهای جستجو بی کیفیت بودن یک وب سایت را نشان دهند.
- بازگرداندن کدهای 4xx: معمولا به دلیل خرابی لینک ها، که به دلیل مشکلات خزنده بودن ، سئو را تحت تاثیر قرار می دهند.
- تعداد کلمات کم: که ممکن است هدف جستجوی کاربر را برآورده نکند و بر رتبه بندی در SERP تاثیر بگذارد.
- صفحات حاوی فایل های JavaScript و CSS که بیش از حد بزرگ هستند: که بر سرعت بارگذاری صفحه تاثیر می گذارد.
دیدگاهتان را بنویسید