بهترین نرم افزار های حسابداری برای کسب و کارها
ما در این مطلب تصمیم داریم بهترین نرم افزارهای حسابداری برای کسب و کاها را به شما عزیزان معرفی کنیم. نرم افزارهای حسابداری یکی از ضروری ترین ابزارها برای تمام کسب و کارها به شمار می روند. نرم افزار حسابداری یکی از اصلی ترین ابزارهایی است که تمام کسب و کارها برای ارزیابی میزان موفقیت خود و همچنین آنالیز دقیق داده های مختلف به ان نیاز دارد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، استفاده از این نرم افزار ها به منظور مدیریت بهینه و اثربخشی بالا در امور مالی بسیار رواج یافته است. به طوری که کسب و کار های مختلف می توانند با توجه به نیاز ها و اهداف خود، یک نرم افزار مناسب را در راستای کنترل فرایندهای مالی خود به کار گیرند. از همین رو در این مقاله به برخی از بهترین نرم افزار های حسابداری برای کسب و کارها پرداخته ایم. همراه ما باشید!
مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری
این نرم افزار ها مزایای متعددی برای سازمان ها دارند که در ادامه به توضیح مختصری در این باره می پردازیم. اصلی ترین مزیت استفاده از نرم افزار حسابداری،صرفه جویی در زمان است. از طریق نرم افزار ها می توان تعداد زیادی معامله و فرایند مالی را در کمترین زمان ثبت و تکمیل کرد.
مزیت دیگر استفاده از این تکنولوژی، کاهش خطاهای احتمالی می باشد. چرا که سیستم های کامپیوتری درصد خطای پایینی داشته و اطلاعات دقیق تری را در اختیار ما قرار می دهند. سازماندهی صورت حساب ها نیز از دیگر فواید استفاده از این دسته نرم افزار هاست. یک بسته نرم افزاری حسابداری، تمامی اطلاعات مورد نیاز را به طور سازماندهی شده حفظ کرده و در هر شرایطی امکان دسترسی به این اطلاعات را فراهم می نماید.
پس از شیوع کرونا شاهده برگزاری بیشتر جلسات به صورت آنلاین بودیم. که البته مزایای بسیاری مانند راحتی بیشتر، هدررفت کمتر زمان، دوری از ترافیک و شلوغی و… داشته است. اگر شما هم به برگزاری جلسه آنلاین علاقه مندید مقاله بهترین نرم افزار های برگزاری جلسات آنلاین را مطالعه نمایید.
معرفی بهترین نرم افزار های حسابداری
انواع مختلفی از نرم افزار های حسابداری در دسترس می باشند. هر کدام از این نرم افزار ها نقاط قوت و ضعفی دارند که بر اساس نیاز سازمان ها، انتخاب و مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه، به معرفی بهترین و پر کاربرد ترین نرم افزار های حسابداری ایرانی می پردازیم:
نرم افزار حسابداری قیاس:
این نرم افزار به عنوان جامع ترین نرم افزار حسابداری شناخته می شود که نسخه های مختلفی دارد. از همین رو می تواند برای هر کسب و کار، راهکارهای خاص آن را ارائه دهد. قیاس همواره سعی بر کاهش پیچیدگی های کار با نرم افزار داشته و امکان برقراری ارتباط با این نرم افزار بسیار ساده می باشد.
نرم افزار باران:
به عقیده بسیاری از افراد، این نرم افزار بهترین نرم افزار حسابداری فروشگاهی است. نرم افزار باران با کاهش سختی های راه اندازی یک کسب و کار، به شما کمک می کند تا امور حسابداری خود را به شکل بهتر و ساده تری مدیریت کنید. از جمله امکانات این نرم افزار می توان به صدور فیش فاکتور، مدیریت مشتریان، ثبت گزارشات فروش، اتصال به کارت خوان و بارکد خوان و… اشاره کرد.
نرم افزار پارمیس:
این نرم افزار برای کسب و کار های کوچک بسیار مناسب می باشد و کاربران می توانند با داشتن حداقل اطلاعات درباره حسابداری، فعالیت های مربوطه را انجام دهند. نرم افزار پارمیس شامل انواع گوناگونی از نسخه های شرکتی، فروشگاهی، انبار و… می باشد که کابران می توانند با توجه به نیاز خود یکی از این موارد را انتخاب نمایند.
نرم افزار پارسیان:
این نرم افزار نرم مناسب کسب و کار های کوچک بوده و عملکرد خوبی دارد. یکی از مهم ترین نقاط قوت آن، پشتیبانی قوی است. نرم افزار پارسیان برای مشاغلی که از سیستم صندوق مکانیزه فروش استفاده می کنند بسیار مناسب بوده است. در حال حاضر، تعداد زیادی از اصنافی که مشمول این طرح هستند این نرم افزار را در راستای صندوق مکانیزه فروش به کار می گیرند.
نرم افزار سپیدز:
نرم افزار سپیدز برای افرادی که به دنبال نرم افزاری با هدف حسابداری یک رستوران هستند گزینه بسیار مناسبی است. محیط این نرم افزار بسیار ساده بوده و در عین حال پشتیبانی قدرتمندی دارد. مجموعه نرم افزار های سپیدز به خوبی از نیازهای بازار شناخت کافی دارند و همین موضوع هم باعث شده این مجموعه بتواند راه حل های کاربردی و خوبی برای مدیریت رستوران ها ارائه دهد.
نرم افزار کاسپین:
نرم افزار کاسپین کارایی بالایی در زمینه نرم افزار های حسابداری دارد و توانسته نیاز سازمان های گوناگون از جمله شرکت های بازرگانی، کارخانجات، سازمان های دولتی و خدماتی دیگر را برطرف نماید. قابلیت دریافت گزارش های دلخواه از خرید و فروش در دوره های مختلف، پردازش اطلاعات مربوط به حساب ها و قابلیت مدیریت مالی و کنترل همزمان چند پروژه از مهم ترین خصوصیات این نرم افزار است.
نرم افزار حسابداری اختصاصی
اگر با توجه به نیاز های کسب و کار خود هیچ کدام از نرم افزارها برای شما کافی نبود می توانید نرم افزار اختصاصی متناسب با نیازهایتان ایجاد کنید. با توجه به گستردگی دنیای وب و ترند بودن نرم افزار های تحت وب بهتر است نرم افزار اختصاصی خود را تحت وب سفارش دهید. البته می تواند به صورت فایل نصبی برای دسکتاپ یا گوشی نیز باشد. این به تصمیم خودتان وابسته است. به صورت کلی ما در رایانیتا انواع اتوماسیون و نرم افزارهای اداری سفارشی نیز پیاده سازی می کنیم. برای سفارش سایت برای اتوماسیون یا ساخت نرم افزار با ما در ارتباط باشید.
جمع بندی
امروزه اکثر سازمان ها در حال تغییر و تحول به سمت استفاده از نرم افزار های حسابداری جهت مدیریت امور مالی خود هستند. در تمامی کسب و کار ها، دقت و سرعت از اهمیت بالایی برخوردار است. این نرم افزار ها با صرفه جویی قابل توجه در زمان و همچنین بالا بردن دقت و کیفیت فرایند ها کمک شایانی به مدیران کسب و کار جهت توسعه فعالیت هایشان می نمایند. امیدواریم مقاله بهترین نرم افزار های حسابداری برای کسب و کارها برای شما مفید باشد.
درباره رایانیتا
رایانیتا ارائه دهنده انواع خدمات طراحی وبسایت، اپلیکیشن و دیجیتال مارکتینگ!
سایر نوشته های رایانیتا
دیدگاهتان را بنویسید