شرکت طراحی سایت یا فریلنسر?
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بحث انتخاب شرکت طراحی سایت یا فریلنسر بپردازیم. احتمالا با وجود مجموعه وسیعی از استعدادها و سیستم های مدیریت محتوا که به راحتی در دسترس هستند. تصمیم گیری در مورد پروژه طراحی وب سایت شرکت شما دشوار است. یک وب سایت تجسم بصری از نام تجاری، کسب و کار و خدمات شما خواهد بود. همچنین مکانی است که بازدیدکنندگان آنلاین به ترافیک طبیعی تبدیل می کنند و به مرور به مشتری تبدیل می شوند. صفحه تماس وب سایت شما نیز ساده ترین راهی است که از طریق آن مشتری می تواند در هر زمان با شما تماس بگیرد. وقتی صحبت از ایجاد وب سایت می شود، دو گزینه دارید:
- شرکت طراحی و توسعه وب
- استخدام یک توسعه دهنده وب فریلنسر
این که شما یک شرکت طراحی وب سایت استخدام می کنید یا یک طراح فریلنسر استخدام می کنید، این به شما بستگی دارد. اما قبل از ایجاد آن باید همه پیامدهای انتخاب خود را در نظر بگیرید. قبل از تصمیم گیری در مورد استخدام یک شرکت طراحی وب سایت یا طراح وب سایت فریلنسر، عوامل زیادی باید مورد توجه قرار گیرد. تقاضا و عرضه یک پیچیدگی تجاری جهانی است. بسته به خواسته های شما، یکی از این دو گزینه مناسب برای شما خواهد بود. با ما در ادامه مقاله شرکت طراحی سایت یا فریلنسر همراه باشید. تا مزایا و معایب هر یک را با هم بررسی کنیم.
طراحی و توسعه وب و ویژگی های آن
به طور کلی طراحی و توسعه یک فرآیند پیچیده برای ایجاد یک وب سایت است. این فرایند شامل چندین مرحله است و هر مرحله مهم است: طراحی وب، توسعه وب، اسکریپت نویسی، ایجاد محتوا و…
هر قسمت از این فرایند باید به شدت انتظارات و الزامات کارفرما را برآورده کند. بنابراین، یک فرد یا تیمی که قرار است استخدام کنید باید به اندازه کافی ماهر باشد تا بتواند همه ویژگی های چنین کاری را انجام دهد. سلسله مراتب توسعه وب به شرح زیر است:
- توسعه front-end یا برنامه نویسی سمت مشتری
- توسعه پشتیبان یا برنامه نویسی سمت سرور
- و فناوری های پایگاه داده
روند پیچیده توسعه وب چیزی است که شما نمی توانید در سفر خود به سمت موفقیت از آن اجتناب کنید. اما متخصصان مجرب فناوری اطلاعات می توانند سفر شما را آسان و لذت بخش کنند.
خب همان طور که می دانید امروزه وب دائما در حال تکامل است. این فریم ورک های CSS هستند که توسعه پیش رو را پربارتر و لذت بخش تر می کند. اما کدام فریم ورک ها برای شما مناسب تر هستند؟ پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی با بهترین فریم ورک های موجود مقاله زیر را از دست ندهید.
تفاوت بین فریلنسر و شرکت طراحی سایت
خب همانطور که گفتیم روند ایجاد یک وب سایت بسیار پیچیده است. شامل چندین مرحله مانند طراحی وب، توسعه وب، ایجاد محتوا، سئو و موارد دیگر است. فریلنسر یک فرد خود اشتغالی است که متعهد به شرکت خاصی نیست. این متخصصان به عنوان طراح وب، توسعه دهنده، نویسنده محتوا و حتی وبلاگ نویس کار می کنند. یک فریلنسر معمولا از خانه کار می کند. همزمان چندین پروژه را برای واحدهای مختلف انجام می دهد.
از سوی دیگر، یک شرکت طراحی سایت، یک شرکت با خدمات کامل است که در توسعه وب سایت تخصص دارد. این شرکت تیمی از متخصصان را استخدام می کند. که در جهت هدف مشترک طراحی و ساخت وب سایت شما تلاش می کنند. یک شرکت طراحی وب دارای متخصصانی است که در جنبه های مختلف توسعه وب مانند طراحان گرافیک، توسعه دهندگان وب، کپی رایترها، متخصصان سئو و غیره تخصص دارند. حالا بیایید مزایا و معایب استخدام فریلنسر یا شرکت طراحی وب را بررسی کنیم.
مزایا و معایب استخدام فریلنسر
انتخاب های اشتباه اغلب تنها به دلیل عدم درک واضح از سوال انجام می شود. به همین دلیل است که بررسی دقیق مزایا و معایب همکاری با فریلنسرها و شرکت های توسعه فناوری اطلاعات برای شما بسیار مفید خواهد بود. فریلنسر شخصی است که به طور مستقل برای هر شرکت استخدام کننده کار می کند. تمام وظایف مشتری در این مورد از راه دور انجام می شود. در واقع، فریلنسر از خانه کار می کند و مبلغ پرداختی خود را بابت سرویس خاصی دریافت می کند.
صحبت در مورد همکاری با فریلنسرها، البته مهم ترین چیز این است که اطمینان حاصل کنید که فردی که به آن علاقه دارید یک حرفه ای قابل اعتماد است. 2 عامل اصلی وجود دارد که باید به آن ها توجه کنید:
1- نمونه کارها زیبا
انتخاب فریلنسر آسان نیست. به خصوص اگر شخصی در ابتدا راه خود را به عنوان یک فریلنسر باشد. بنابراین، توسعه دهندگان ماهر فریلنسر توجه زیادی به نمونه کارهای خود دارند. در بیشتر موارد، آن ها قادر به ارائه مجموعه ای قابل توجه از موارد برای کارفرمایان بالقوه هستند.
2- توصیه های مشتریان
جمع آوری بازخورد و توصیه ها برای حفظ شهرت بی عیب و نقص ضروری است. این یادداشت های کوتاه از مشتریان قبلی می تواند چیزهای زیادی در مورد یک فریلنسر به شما بگوید. نمونه کارها پروژه ها را مرور می کند. توصیه ها تمام ویژگی های همکاری با شخص خاصی را برجسته می کند. در بیشتر موارد، استخدام یک فریلنسر ارزان تر از یک شرکت توسعه است. با این حال، نشان دادن انتظارات مالی کارکنان بالقوه شما می تواند سطح شایستگی آن ها را نیز توصیف کند.
مزایای استخدام فریلنسر:
- قیمت پایین: قیمت هایی که فریلنسرها دریافت می کنند. قطعا کمتر از قیمتی است که شرکت های طراحی دریافت می کنند. در واقع، این مزیت اصلی همکاری با فریلنسرها است.
- تخصص متمرکز: از آنجا که فریلنسرها به طور مستقل کار می کنند. هر یک از آن ها قادر به ارائه مهارت های خاص خود به شما هستند. اگر به پروژه ای نیاز دارید که با پروژه هایی که در نمونه کارهای فریلنسر توصیف شده است تفاوت فاحشی داشته باشد، برخی خطرات ظاهر می شوند.
- زمانبندی انعطاف پذیر: یک فرد فریلنسر معمولا هر زمان که نیاز باشد کار می کند. انعطاف پذیری یک برنامه زمانی یک مزیت خوب است که مشتری و توسعه دهنده در مناطق زمانی مختلف قرار داشته باشند.
از سوی دیگر، همیشه معایبی وجود دارد.
معایب استخدام فریلنسر:
- خطرات: از آن جایی که فریلنسرها مستقل هستند. می توانند شخصا تصمیم بگیرند که روی کدام پروژه ها کار کنند. تعداد این پروژه ها در یک زمان می تواند زیاد باشد. شما هرگز نمی دانید چه زمانی یک فریلنسر می تواند تصمیم بگیرد “خداحافظ”. یا فقط بدون گفتن چیزی برود. قرارداد رسمی دقیقی مثل شرکت ها ندارد. عموما مشکلات دادگاهی متفاوت و بیشتری دارند.
- مدیریت سخت: شما نمی توانید کار آن ها را به طور کامل کنترل کنید. مطمئن شوید که یک کارمند در حال انجام وظایف شما است. همچنین طراحان فریانسر ممکن است با سازماندهی و مدیریت زمان مشکل داشته باشند. بنابراین، مدیریت چنین کارمندانی بسیار عجیب و خطرناک است.
- سطح پایین کیفیت محصول نهایی: فریلنسرها بیشتر به سود و موفقیت خود علاقه دارند نه به سود شما. به همین دلیل است که برخی سعی می کنند پروژه شما را در اسرع وقت به پایان برسانند. بدون توجه زیاد به جزئیات مهم مانند کیفیت، نکته مهم دیگر این است که وقتی یک وب سایت شروع به کار می کند، یک فریلنسر ناپدید می شود. در صورت بروز برخی سوالات یا نیازهای پشتیبانی، ممکن است مجبور شوید دوباره آن ها را جستجو کنید.
- عدم وجود مجوز: از آنجایی که فریلنسرها به صورت آزاد کار می کنند. به جای خاصی وابسته نیستند. مجوز خاصی نیز جهت فعالیت های خود ندارند. این مورد درصورت بروز هر گونه مشکلی شرایط پیگیری را برای شما دشوارتر می کند.
- دیر کرد: همان طور که اشاره کردیم. فریلنسر فردی است که به تنهایی تمام کارها را انجام می دهد. اگر نخواهد بطور فرمالیته کار شما را تحویل دهد و سپس غیبش بزند. احتمال اینکه در تحویل کار دیرکرد داشته باشد وجود دارد.
مزایای کار با شرکت های طراحی سایت
حال که با مزایا و معایت فریلنسرها آشنا شدید بیایید به مزایا و معایب شرکت های طراحی سایت بپردازیم.
- همکاری طولانی مدت قابل اعتماد: خب معمولا شرکت ها علاقمند به ارائه یک چرخه کامل از خدمات با کیفیت بالا در بلند مدت هستند. از مشاوره گرفته تا پشتیبانی فنی پروژه و در همه چیز می توانید به شریک خود اعتماد کنید.
- تیم کامل حرفه ای: هنگام همکاری با فریلنسرها می توانید یک نفر را به طور همزمان استخدام کنید. در صورت نیاز به افراد بیشتر یا تخصص های دیگر، فقط باید بارها و بارها به دنبال شخص دیگری باشید. اما یک شرکت طراحی به شما یک تیم کامل از متخصصان حرفه ای در زمینه های مختلف می دهد. شما با بستن تنها یک قرارداد به تمام نیروهای کاری و متخصص مورد نیاز خود دسترسی دارد.
- مدیریت یکپارچه: همکاری با شرکت ها به شما امکان می دهد به سادگی ارتباط با مدیران مجرب پروژه و رضایت از خواندن گزارش ها را احساس کنید. بدون عجله، بدون دردسر، بدون مهلت های شکست خورده فقط حرفه ای، با کیفیت به کار خود بپردازید.
- ثبات: هر شرکتی یک نهاد تجاری قانونی است. آن ها آماده هستند تا لیستی از اسنادی را که می خواهید به آن ها نگاه کنید. را در اختیار شما قرار دهند تا از شریک قابل اعتماد بودن آنها مطمئن شوید. هر شرکتی جهت فعالیت رسمی نیاز به اخذ مجوزهای متعددی است. دیگر شما نیازی نیست نگرانی در مورد پروژه خود یا پیگیری مشکلات احتمالی داشته باشید.
- وجود پشتیبانی: یک شرکت طراحی وب از وب سایت شما بس از راه اندازی پشتیبانی می کند. اشکالات را برطرف می کند. از به روزرسانی های آن مراقبت می کند. بنابراین نه تنها توسعه بلکه تمام مشکلات بعدی نیز برطرف می شود.
معایب کار شرکت طراحی وب:
- قیمت های بالا: هزینه خدمات شرکت در مقایسه با خدمات فریلنسر بسیار بیشتر است. اما همانطور که در بالا ذکر شد. بازار مملو از پیشنهادات جذاب در سراسر جهان است و شما همچنین می توانید شرکتی را استخدام کنید که نیازهای شما را به طور کامل برآورده کند. اما این واقعیت را نیز در نظر بگیرید که شرکت توسعه دهنده در صورت همکاری طولانی مدت ثمر می تواند حتی در هزینه شما صرفه جویی کند.
ویژگی های طراحی سایت با رایانیتا
خب تیم رایانیتا نیز به صورت تخصصی به طراحی سایت در حوزه های مختلف می پردازد. شما صرفا با یک مراجعه کوچک به صفحه طراحی رایانیتا متوجه تفاوت ها عمده آن با سایر شرکت های فعال در این حوزه می شوید. برای وارد شدن فقط کافیست بر روی سفارش سایت کلیک کنید. حال بیاید برخی از ویژگی ها و مزایایی که رایانیتا به شما ارائه می دهد را بررسی کنیم.
- ارائه مشاوره فنی، تخصصی رایگان توسط کارشناسان مجرب
- ارائه مناسب ترین قیمت ها در انواع طراحی ها
- پایین آوردن قیمت های جاری شما
- ارائه هاست و دامین یکساله رایگان
- ضمانت کیفیت و بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
- فازبندی پروژه و تحویل در کوتاه ترین زمان ممکن
- ضمانت کیفیت عملکرد
- ارائه سرعت با grade مشخص
- ارائه انواع وب سایت های فول کد و وردپرسی با توجه به بودجه شما
- آموزش رایگان
- پشتیبانی یکساله رایگان
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره به صفحه طراحی سایت رایانیتا یک سری بزنید.?
دیدگاهتان را بنویسید