توسعه وب سایت فقط در ۱۰ دقیقه
اگر با دنیای وب و توسعه آن آشنایی ندارید، پیشنهاد می کنیم تا انتها مقاله توسعه وب سایت فقط در ۱۰ دقیقه با ما همراه باشید. توسعه وب سایت از دید عموم همیشه با پیچیدگی های زیادی همراه است. این مسئله به قدری بزرگ جلوه داده می شود که اکثر کسانی که قصد ورود به حوزه طراحی وب سایت و توسعه دادن آن را دارند از این کار پشیمان می شوند. دلیل پشیمانی آن ها نیز پیچیدگی و گستردگی بسیار زیاد این حوزه عنوان می شود. در این مقاله از رایانیتا سعی می کنیم تا به ساده ترین روش ممکن توسعه وب سایت را برای شما عزیزان شرح دهیم. پس با ما همراه باشید:
پیش نیاز های توسعه وب سایت
قبل از هرچیزی باید بدانید که توسعه وب سایت همانند هر حرفه و حوزه ی دیگری برای موفقیت در آن مستلزم داشتن یک پیش زمینه است. اما نگران نباشید، این پیش زمینه آن قدر ترسناک نیست. شما برای ورود به حوزه توسعه وب سایت فقط کافی است که کار با کامپیوتر را بلد باشید. شاید بپرسید تا چه حد باید بلد باشیم. پاسخ شما این است که، در حدی که بتوانید مشکلات خود را با جستجو در گوگل دوست داشتنی رفع کنید. شما باید بتوانید کمی فراتر از یک فرد تازه کار با کامپیوتر کار کنید. تنها دلیل این امر درک بهتر و فراگیری این علم است.
بخش های مختلف یک وب سایت
هر وب سایتی از دو بخش تشکیل شده است. یکی قسمت فرانت اند (Front End) و دیگری بک اند (Back End) سایت است. فرانت اند به ظاهر و ساختار کلی وب سایت گفته می شود. برای مثال دکمه های موجود در یک وب سایت نمونه ای از آن هستند. قسمت بک اند سایت شامل اتفاقاتی است که هنگامی که شما روی یک دکمه در سایت کلیک می کنید اتفاق می افتند. بگذارید با یک مثال درک این موضوع را برای شما ساده تر کنیم. فرض کنید به یک سایت فروشگاهی مراجعه کرده اید. هنگامی که شما قصد خرید یک محصول را دارید بر روی دکمه ی خرید محصول کلیک می کنید سپس به درگاه پرداخت منتقل می شوید. در اینجا دکمه ی خرید محصول می شود قسمت فرانت وب سایت و عمل منتقل شدن به صفحه درگاه پرداخت می شود قسمت بک اند آن.
آیا می خواهید یک وب سایت داشته باشید اما نمی دانید از کجا باید شروع کنید و چه مواردی را رعایت کنید؟! رایانیتا به شما عزیزان در بخش سفارش طراحی سایت به صورت رایگان در این زمینه مشاوره می دهد. پس این فرصت عالی را از دست ندهید و همین الان اقدام کنید!!!
ابزارهای توسعه فرانت اند
برای توسعه قسمت فرانت اند یک وب سایت به ۲ ابزار کلیدی و مهم نیاز داریم. یکی از این ۲ ابزار زبان نشانه گذاری HTML است که مخفف عبارت (Hyper Text Markup Language) است که در زبان فارسی به معنای زبان نشانه گذاری ابر متن است. ابزار بعدی Css است که مخفف عبارت (Cascading Style Sheet) است. این ابزار به اسکلت ساختمانی سایت جلوه می بخشد. برای مثال اگر بدن انسان را مورد نظر قرار دهیم. Html می شود استخوان های بدن و Css هم حکم پوست و گوشت بدن را دارد. این ابزار ها در اکثر مواقع باهم استفاده می شوند تا ظاهر سایت را بسازند. اگرچه برای جان بخشیدن به این ظاهر و ایجاد حرکات در آن از زبان برنامه نویسی Java Script استفاده می شود. این زبان باعث متحرک شدن اجزای سایت می شود.
ابزارهای توسعه بک اند
برخلاف فرانت اند، قسمت بک اند سایت دارای ابزارهای بسیاری است. برخی از این ابزارها مدت زیادی از عمر آن ها می گذرند و برخی دیگر به تازگی در حوزه برنامه نویسی عرضه شده اند. انتخاب میان این ابزارها بستگی به میزان قدرتی که شما از وب سایت خود انتظار دارید سنجیده می شوند. هرچند شاید این دلیل درستی برای مقایسه این ابزارها نباشد. برای مثال یکی از قدیمی ترین و پر استفاده ترین این ابزارها که بیش از ۷۰ درصد وب سایت های سطح اینترنت با آن ساخته شده اند. زبان برنامه نویسی PHP است. این زبان را معمولا به واسطه سیستم مدیریت محتوای معروف وردپرس می شناسند. شما برای انتخاب زبان برنامه نویسی برای استفاده از آن در بک اند سایت باید کمی به جستجو در مورد آن بپردازید تا بتوانید بسته به نیاز و علاقه خود یکی از آن ها را انتخاب کنید.
اگر می خواهید بدانید که چگونه یک سایت وردپرسی را راه اندازی کنید و هیچ اطلاعی از نحوه انجام آن ندارید. پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را به هیچ وجه از دست ندهید!!!
جهنم یادگیری در توسعه وب سایت
بیشتر از هر حوزه ی دیگری افراد در حوزه توسعه وب سایت در جهنم یادگیری گیر می کنند. جهنم یادگیری به این معناست که شما به سراغ محتوای آموزشی بسیار زیادی می روید. ابتدا با PHP شروع می کنید، سپس آن را نصفه رها کرده و به سراغ زبان Java Script می روید و همین روند را همواره تکرار می کنید. این یک مثال از این موضوع بود. یا این که شما از ۱۰ منبع مختلف ویدیو آموزشی تهیه کرده اید اما هیچ یک از آن ها را به پایان نرسانده اید. دلیل زیاد بودن این مسئله در حوزه توسعه وب سایت تعداد زیاد زبان های برنامه نویسی سمت بک اند و فرانت اند است. شما در اولین قدم باید با زبانی که حس می کنید با آن راحت تر هستید شروع کنید. اگر پس از مدتی احساس کردید به آن علاقه ندارید می توانید آن را عوض کنید.
چکیده مطالب
همراهان عزیز رایانیتا امیداوریم تا به اینجا از مقاله ی توسعه وب سایت فقط در ۱۰ دقیقه لذت برده باشید. همچنین امیدواریم این مقاله برای شما عزیزان کاربردی و مفید واقع شده باشد. برای درک بهتر موضوعات گفته شده در مقاله. همچنین آشنایی بیشتر با موضوعات گفته شده. پیشنهاد می کنیم ویدیو زیر را به هیچ وجه از دست ندهید. با مشاهده این ویدیو حتما مطالب بهتر برای شما عزیزان قابل لمس تر خواهد بود.
علاقه و دیگر هیچ
همراهان عزیز رایانیتا، یک مسئله ی مهم که وجود دارد این است که قبل از اقدام به هرکاری در ابتدا باید بدانید که به آن علاقه دارید یا خیر. این کار می تواند ورود به حوزه توسعه وب سایت باشد و یا هر حوزه ی دیگری. صرفا با این تفکر که این حوزه دارای درآمد زیادی است دلیل خوبی برای ورود به آن نیست. شما می توانید با مطالعه و جستجو به علاقه خود پی ببرید و سپس شروع به قدم گذاشتن در مسیر علاقه خود بکنید. پس هیچ گاه تحت تاثیر جو حاکم بر شرایط قرار نگیرید و همیشه عاقلانه مسیر خود را انتخاب کنید.
سخن پایانی
امیداوریم که با خواندن مقاله توسعه وب سایت فقط در ۱۰ دقیقه یک دید نسبی نسبت به این حوزه به دست آورده باشید. فراموش نکنید که گاهی اوقات از کل به جز آمدن در یک موضوع به درک آن موضوع بسیار کمک می کند. شما عزیزان با بیان نظرات ارزشمند خود در قسمت نظرات ما را بسیار خوشحال خواهید کرد. شاد و موفق باشید!
درباره ایوب اخلج
تو کارم خیلی مصمم هستم و اگه بخوام کاریو انجام بدم همه تلاشمو میکنم تا در نهایت بهترین عملکرد رو داشته باشم، عاشق دنیای it هستم و هرچیزی که حس کنم میتونه برام مفید باشه رو شروع میکنم به یادگیری و همیشه خودم رو به روز نگه دارم و سعی میکنم به جای کلمه ی "نمیدونم" از کلمه ی "هنوز نمیدونم" استفاده کنم.
سایر نوشته های ایوب اخلج
دیدگاهتان را بنویسید